Verzending

Hoe kan ik mijn bestelling ontvangen?

Wanneer u bij ons een bestelling plaats, kunt u deze via twee manieren bemachtigen. Indien u in de buurt woont van Pittem, kunt u uw pakketje zelf komen afhalen bij ons. Om te voorkomen dat u voor een gesloten deur staat, vragen wij u hiervoor eerst telefonisch of per e-mail een afspraak te maken. De afhaling kan enkel doorgaan na bevestiging.

Indien u niet in de mogelijkheid bent om uw pakketje te komen afhalen, sturen wij het naar u. Voor de verzendingen van onze producten maken we gebruik van de diensten van BPost. De pakketjes worden ofwel naar uw huisadres verstuurd of naar een ander, door u gekozen, adres. Als uw pakket wordt aangemeld als u niet aanwezig bent, zal hiervan een melding in uw brievenbus worden nagelaten. Met dit briefje kan u uw pakket gaan afhalen in het vermelde postkantoor of postpunt. U bent zelf verantwoordelijk om dit pakje binnen de vermelde tijd af te halen in het postkantoor. Als dit niet gebeurde binnen de vermelde periode, wordt het pakket naar ons teruggestuurd. De kosten voor het opnieuw opsturen van uw pakket, zijn voor uw rekening.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

De gekochte artikelen kunnen enkel afgehaald of verstuurd worden nadat het volledige bedrag via de online betaaldiensten of via overschrijving bij ons zijn aangekomen. Wanneer u ervoor kiest om de betaling te doen met behulp van een overschrijving wensen wij deze te ontvangen binnen de 7 kalenderdagen. Indien wij na deze periode niets van u hebben ontvangen wordt de aankoop geannuleerd en worden de producten terug in stock genomen. U bent natuurlijk nog altijd welkom om uw bestelling opnieuw te plaatsen op onze website. Nadat de betaling is geregeld willen we ernaar streven alle pakketten tot bij u te krijgen in een periode van drie werkdagen.

Hoeveel kost een verzending?

Wij rekenen een kostprijs aan van 5,50 € voor een nationale zending. Indien uw bestelling meer kost dan 100 €, dan versturen we dit gratis binnen België. Cadeaubonnen met een waarde boven de 50 € worden gratis verstuurd voor een cadeaubon tot en met 50 € wordt een verzendingskost van 1,5 € aangerekend.

Voor buitenlandse zendingen rekenen wij een toeslag aan die afhankelijk is van het land van bestemming.

Nederland: + 2,5 €

Luxemburg (Luxembourg): + 2,5 €

Frankrijk (France): + 5,5 €

Duitsland (Deutschland): + 3 €

Verenigd Koninkrijk (UK): + 5,5 € 

Sitemap - Webdesign door Ntriga.Agency