Verzakingsrecht

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben je niet tevreden? Dan heb je het recht je bestelling binnen de 14 werkdagen na levering naar ons terug te sturen, ongebruikt en in de originele verpakking.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit valt onder het verzakingsrecht: “Bij elke verkoop op afstand heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.”

Wens je hiervan gebruik te maken dan dien je per mail op info@mooved.be ons hiervan op de hoogte te brengen. Vermeld in de mail steeds het bestelnummer, uw gegevens  en het feit dat u beroep wenst te doen op het verzakingsrecht.

De artikelen moeten ongeopend,  in ongeschonden staat en in originele verpakking (de producten worden degelijk verpakt) teruggestuurd worden binnen de 14 dagen na levering, de verzendingskosten en -risico's zijn voor rekening van de consument. Wanneer wij de desbetreffende artikelen ongebruikt en in originele verpakking ontvangen wordt het bedrag teruggestort op de rekening van de consument.

Te laag gefrankeerde retourzendingen worden door Mooved niet teruggenomen, ongeacht de reden van retour.  Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

 

Retourzendingen dienen gestuurd te worden naar

Mooved 

Koolskampstraat 19

8740 Pittem

België

Sitemap - Webdesign door Ntriga.Agency