Over ons

Ik ben Steven Van Hulle en ben naast eigenaar van deze webwinkel ook vader van 2 zoontjes en echtgenoot van mijn vrouw Mieke. Als ik een 10-tal jaar terugkijk had ik nooit gedacht dat architectuur en interieurvormgeving een deel zou uitmaken van mijn leven althans niet zoals nu het geval is. Dat was natuurlijk buiten mijn vrouw gerekend die ondertussen al enkele jaren als architect actief is en het is zoals vaak gezegd: “als je bij de hond slaapt krijg je zijn vlooien”. Niettemin we vaak vanuit een andere invalshoek kijken, delen we uiteindelijk dezelfde smaak.

Met onze webwinkel Mooved willen we zowel gebruiksvoorwerpen als puur decoratieve voorwerpen aanbieden die leven brengen in je interieur maar die ook zorgen voor een zekere beleving. Dit is dan ook de reden waarom we voor de naam MOOVED hebben gekozen. Mooved is een afleiding van moved en refereert naar beweging maar ook naar een sentiment of gevoel dat kan veroorzaakt worden door een (t)huis. Alle producten die je kan terugvinden op de site zijn dingen waarbij we zelf een goed gevoel hebben en hebben vaak een zekere Scandinavische toets. Het is niet onze bedoeling om ons toe te spitsen op Scandinavische merken, maar we kunnen onze voorliefde moeilijk verstoppen.

We kiezen voor ontwerpers die werken met pure materialen zoals hout, kurk, steen en metaal. Ontwerpers die hun producten niet verstoppen achter onnodige details, maar ze herleiden tot hun zuiverste essentie. We zoeken naar objecten die charmeren, waarachter een verhaal zit, producten die zowel tijdloos maar tegelijkertijd ook verfrissend zijn.

We hopen op deze manier alvast nog mensen te charmeren en extra sfeer te brengen in hun (t)huis. 

 

 

oven ons
Sitemap - Webdesign door Ntriga.Agency